Słowikowa House // Suchy Dwór, 2013

The interior of the Słowikowa House has been designed for a family with children. A subtle dialogue of grayness and warmth of walnut wood shapes the landscape of the space dedicated to relaxation and development of homely warmth. The centre piece of the house is a monument raising up through two floors. It consists of the walls lined with slate, which integrate the fireplace in the living room and contribute to the character of the hall upstairs. The habitable attic includes bedrooms which have been customised for children and their parents.

The interior pulses with light and the play of sophisticated materials. While visiting this house, we can see the smiling faces of its dwellers.

fot. Marcin Konopka


Instagram Facebook Blog
Projekt bang bang design.
Dev fryli